Friday, 19 September 2014

Hello and Assalamulaikum everbody ;) how are you? Eh chop , you all still remember me? still? tralalala ;') Okayy siapa lah tak ingat kann , minah senget ni , ececeh :p hm gelak dalam tangisan je ni. eceh poyooooo! see? aku masih lagi boleh senyum gelak bagai lagi even aku tengah lemah/tak kuat. Because? you all nak tahu sebab apa? Hm okayyy , terkisahlah pada hari . tretetetetetetettete ------>
Okayy , semalam adalah hari yang buat aku lemah tak kuat untuk menghadapi dugaan yang kau beri kepada ku Ya Allah , aku tak kuat nak terima keputusan yang begitu berat untuk kuterrima selamanyaa. Adakah keluarga dia tak akan terima saya sampai bila bila? haaaa! Awak! awak tahu tak patah seribu hatikuuuuu~ hm patah gila gila bila keluarga awak buat saya macam ni.Hina sangat ke saya ni sampai keluarga awak taknak kita bersama ? atau keluarga awakk dah ada pilihan untuk awak? Hmm awak! jawablahh! tiap malam saya berdoa harap kita kekal , Tapi one day keluarga awak dah tak suka kita bersama siap buruk burukkan saya dalam *twitter* kenapa awak? sedih tahu saya. sampaikan kata saya ini *kawin free bolehlah* disebabkan pakaian saya masa mandi je kan? saya tak faham apa salah saya terhadap keluarga awak! saya dah banyak sangat korban untuk awak masa awak susah tapi ini keluarga awak balas. Tak apa awak , Saya okay ;') Siapa nak buat hati saya gelak tawa macam dulu kalau bukan awak kan? tapi awak dengan saya bukan lama :( buat masa sekarang hanya sementara saja , Takpa lah awak , even kita sekejap saja saya tetap buat awak bahagia dengan saya  hm kecewa bak hang wei . takpaa saya ingat semua kata kata and janji janji awak yang dulu. even janji tu janji sementara kita kan sayang? tapi saya ingat awak. awakk! saya merayu saya nak awak bersama saya balik macam duluuu tapi keluarga awak tak restui kita bersama , macam mana awak? saya sedih sesangat! penat saya bina selama ini sampai awak kata nak kahwin dengan saya . Awak janji nak tunang dengan saya 4.4.2014 tapi itu semua kosong , sampaikan keluarga awak diam , mak saya yang hubungi mak awak nak tanya tarikh ni macam mana ,, tapi itu hanya dalam ingatan saya sajaa . hina sangat ke saya ni? kotor ke? hmm! awak , saya nak ucap terima kasih banyak banyak sebab pernah hadirr dalam hidup saya , maafkaanlah saya andai saya pernah cubit/mencarut/pukul/melawan atau buat awak menangis tauu? heee :'D lepas ni dah takda ah orang buat saya gelak macam dulukann? semua kenangan kita saya akan ingat sampai saya mati! sampai saya MATI! awak , saya minta maaf sebab tak pernah jujur dkat awak hal apa apa , sebab saya taknak kita gaduh itsokaylah awak , lepas ni jaga diri ye awak? kita hanya bersama sementara je kan awak? heee saya kuat untuk terima ni wak ;') . KUAT TAHU! jangan kata saya tak kuat. hmm awak bukan tahu apa pun . awak sanggup tengok saya macam ni je kann? awk bertapa peritnya hidup saya. saya taktahu kenapa saya selalu kena dugaan yang seteruk macam ni :'( saya dah penat! awakk last word  i want you to know . I LOVES YOU SO MUCH :'( I'M STILL WAITING YOU.  BUT IF YOU SAY " DONT DISTURB YOU* YES I AM ,  I PROMISE , I DON'T DISTURB YOUR LIFE :') BYEEE AWAK MUHAMAD SAYHRUL AZLAN ;') <3